Werkgroep zoekt denkers én doeners

De werkgroep Erfgoed tussen Maas en Kempen bestaat momenteel uit ambtenaren van de vier gemeentes Bree, Kinrooi, Maaseik en Opglabbeek. Om de diversiteit binnen de werkgroep te bevorderen en daardoor ook andere invalshoeken aan bod te laten komen, willen we de groep uitbreiden met "mensen uit het veld".

We zijn op zoek naar denkers én doeners.

  • Wil je mee meehelpen met het uitdenken en uitwerken van een grensoverschrijdend erfgoedbeleid, een vinger aan de pols houden in regionale acties en projecten in ontwikkeling, en de Erfgoedkaffees inhoudelijk voorbereiden en organiseren? Ben je een creatieve geest die afstand kan nemen van zijn eigen positie en onbevooroordeeld kan meedenken?
  • Ben je geen echte denker, maar heb je wel zin om mee te helpen? Steek je graag de handen uit de mouwen? Heb je geen schrik om met tafels en stoelen te sleuren? Of voel je je in de keuken als een vis in het water? Kortom, wil je graag mee helpen met de praktische voorbereiding en ondersteuning van een Erfgoedkaffee of ander boeiend erfgoedproject?

Voel je je aangesproken en wil je deel uitmaken van dit enthousiast team, neem dan contact op via info@erfgoedkaffee.be.

Reacties

Xorauguyna

Moryelory xaikalitag optoxyexoni http://uillumaror.com - iziananatt Innoftept http://gusannghor.com Endubasubcuch